Alliance Partner bij Qhuba

Alliance partner worden?

Qhuba heeft de overtuiging dat Digitale Strategieën succesvol worden geïmplementeerd wanneer mensen van karakter en competentie op een betrokken en ondernemende manier collectieve verantwoordelijkheden nemen. Wij bieden praktische kennis met bewezen ervaring, we garanderen succes en zoeken Alliance Partners om dit mee te delen.

Voor ondernemende professionals bieden we een platform voor persoonlijke en professionele groei en succes. We richten ons op Qhubanen die hun tijd, kennis en netwerk willen investeren, zonder hun vrijheid als ondernemer op te geven.

Qhuba zoekt gekwalificeerde professionals op het gebied van Digital Strategy Execution, die als Alliance Partner onderdeel willen zijn van een sterk merk met een internationaal netwerk. Jij bouwt als ondernemer binnen Qhuba je eigen expertise practice op. Vervolgens ga je actief op zoek naar kansen op de markt en zoek je associates die zich bij jouw practice willen aansluiten.

Partners benutten enerzijds hun vaardigheden en competenties, anderzijds brengen ze hun netwerk en commerciële vaardigheden in. Partners kunnen onderling leads of opportunities delen en opdrachten voor Qhuba-klanten doen, maar ook leads en opportunities aan andere partners voorleggen en hiervoor beloond worden.

Qhuba faciliteert het Partnership en levert diensten op het gebied van Content Marketing, Marketing Automation, ICT, kantoren, facturatie en administratie op basis van ‘pay-per-use’. Partners kunnen er ook voor kiezen deze diensten zelf te organiseren.

Wil jij onderdeel zijn van een sterk merk met internationaal netwerk? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.