Qhuba en Dimensions Training sluiten samenwerking

19 december 2019

Qhuba en Dimensions Training sluiten samenwerking

Akbar Zarrinpajouh
Akbar Zarrinpajouh

De behoefte aan kennis en expertise neemt steeds meer toe. De wereld staat niet stil, dus jij zult je ook willen blijven ontwikkelen. Dit is ook een van de redenen dat het trainingsaanbod in Nederland ontzettend groot is en alleen maar groter lijkt te worden. Maar hoe kun je in dit enorme aanbod die ene training vinden die aansluit bij jouw wensen en behoeftes en die ook echt rendement oplevert?

Qhuba is hiervoor in contact gekomen met Dimensions Training wat onder leiding staat van Akbar Zarrinpajouh. Akbar is zelf jarenlang actief geweest als IT Projectmanager en later als Scrum Master. Doordat hij zelf diverse trainingen heeft gevolgd in zijn loopbaan is hij erachter gekomen wat maakt dat een training effectief is en blijft hangen. Dit is hij verder gaan onderzoeken wat uiteindelijk heeft geleid tot 13 criteria waaraan een training moet voldoen om jou succesvol te maken. Deze 13 criteria vormen de basis van het trainingsbureau Dimensions Training.

Een training is namelijk meer dan alleen een of meerdere dagen theorie leren. Juist de vertaalslag naar de praktijk en aan de slag gaan met hetgeen je geleerd hebt maken dat je er echt iets van opsteekt. Naast de professionele en persoonlijke begeleiding zorgt Dimensions Training ook voor een speelse twist aan de oefeningen en trainingen, waardoor je naast een nuttige ook een leuke dag of dagen hebt.

Cursisten tijdens een training van Dimension Training

De visie en missie van Akbar is er een die wij als Qhuba ook volledig ondersteunen en waar we graag aan mee willen werken. Daarom hebben we besloten de handen ineen te slaan. Vanaf nu zullen we regelmatig trainingen aanbieden via Dimensions Training en krijgen onze medewerkers ook de mogelijkheid om hun kennis continu verder uit te breiden.

De trainingen zoals Scrum Master Basis of Advanced, Projectmanagement of Agile Portfolio Management helpen je om duurzaam inzetbaar zijn en blijven.

Wil je in januari al starten met een opleiding? Bekijk dan eens de Product Owner training op 16 en 17 januari in Den Haag of een Agile Leadership training op 27 en 28 januari in Zwolle.

Wil je meer informatie over Akbar’s missie of Dimensions Training? Bezoek dan de website.