Recruitment Check voor organisaties

20 februari 2019

Recruitment Check voor organisaties

Denk jij dat je recruitment wat hulp kan gebruiken, maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Heb je recruiters in dienst die door de bomen het bos niet meer zien? Of blijven de vacatures zich maar opstapelen zonder dat er mensen worden aangenomen? Qhuba’s Recruitment Check biedt de uitkomst.

Qhuba heeft een divers aanbod aan recruitment oplossingen, zo hebben we interim en search wanneer je een kant en klare (interim) vacature hebt, die je ingevuld wilt zien. TIP (Talent Instroom Programma) voor het opzetten of door ontwikkelen van je recruitment afdeling. Of wat dacht je van RaaS (Recruitment as a Service), waarbij Qhuba de druk van de afdeling afhaalt door sollicitatieprocedures van een aantal openstaande vacatures over te nemen.

Misschien weet je niet waar de precieze uitdaging voor de organisatie ligt en wil je eigenlijk iemand die je de goede vragen stelt zodat je hier achter kunt komen. Daarvoor heeft Qhuba de Recruitment Check ontwikkeld. Door het beantwoorden van een paar korte vragen kom je erachter waar de uitdaging voor de organisatie ligt en natuurlijk, hoe je dit op kunt lossen.

Ga direct aan de slag:

Jessica van Beek

06-14749698

Deel dit artikel

Meer over deze Qhuban.