Diensten

Qhuba’s dienstverlening

De term digitale transformatie is hot en wordt door IT-leveranciers te pas en te onpas gebruikt, vaak voor oplossingen die slechts deelprocessen automatiseren. Klanten daarentegen realiseren zich wel dat het gaat om de end-to-end digitalisering van processen en zien op tegen de veelomvattendheid daarvan. Te meer daar ze nu nauwelijks inzicht hebben in hoe businessprocessen en IT samenhangen. Qhuba heeft diverse diensten die hierbij ondersteuning bieden.

Strategie en technologie zijn sterker dan ooit met elkaar verbonden. Daar zijn organisaties nog niet op ingericht. Qhuba helpt bij alle vraagstukken die aan deze transformatie raken, zowel de bestuurlijke en de technologische als de veranderkundige.

Qhuba’s aanpak

Qhuba betekent letterlijk drive. De drive om klanten succesvol te maken in dit nieuwe tijdperk waarin veranderingen sneller gaan dan ooit. De drive om de IT-omgeving van onze klanten te flexibiliseren, zodat zij in staat zijn de veranderingen in hun markt een stap voor te zijn. De drive om mensen met elkaar te verbinden en kennis te laten vermenigvuldigen.

Qhuba helpt organisaties op strategisch niveau bij de digitale transformatie en kan vervolgens ook de diepte in. We zijn namelijk georganiseerd rondom practices die zich focussen op afgebakende vraagstukken zoals business technology management, het definiëren en implementeren van digitale strategieën, procesoptimalisatie en datamanagement. Deze organisatiewijze geeft ons de mogelijkheid om een digitale transformatie van A tot Z te begeleiden; van de enterprise architectuur die hoort bij strategische keuzes tot en met de invulling op applicatie- en zelfs dataniveau. En van de technologische kant van dit vraagstuk tot en met de veranderkundige kant: hoe krijg ik de mensen in mijn organisatie mee? Qhuba treedt op als sparring partner in strategievraagstukken en kan vervolgens ook mensen leveren voor de uitvoering van IT-projecten.

Waarom kiezen voor Qhuba?

Door de ervaring, achtergrond en het karakter van onze mensen kent Qhuba een cultuur die zich kenmerkt door leiderschap, het nemen van verantwoordelijkheid en een focus op continue verbetering. Wij zijn voortdurend gericht op het tot stand brengen van meetbare resultaten en concrete verbeteringen. De tijd van uurtje-factuurtje is voorbij. Het draait om het leveren van diensten die zichtbaar bijdragen aan het succes van de opdrachtgever.

Meer weten? Bekijk dan onderstaande dienstenpagina’s of neem gerust contact met ons op!