Interim Professionals

Wij bieden de perfecte match voor interim opdrachten op inhoud én gedrag

Voor digitale transformatie projecten beschikt Qhuba over ervaren professionals die aan beide kanten van de tafel gezeten hebben. Zo hebben de programmamanagers die wij inzetten allemaal ergens in hun carrière lijnmanagement rollen op hoog niveau gedaan. Bij onze opdrachtgevers is er vaak een scheiding tussen veranderaars (die goed zijn in exploratie) aan de ene kant en lijnmanagers (met focus op exploitatie) aan de andere. Wij combineren beide.

Gekwalificeerde interim professionals

Resources die tijdelijk bij opdrachtgevers worden ingezet hebben een breed spectrum aan competenties nodig. Ze moeten zowel beschikken over sectorkennis en proceskennis als thuis zijn in de technologie waarmee gewerkt wordt. Daarnaast zullen zij, afhankelijk van opdracht, gespecialiseerd moeten zijn in lijnmanagement, programmamanagement of verandermanagement. Net zo belangrijk is de match op karakter, cultuur en gedrag tussen opdrachtgever (zowel de persoon als de organisatie) en de Qhuba professional.

Qhuba’s interim netwerk

Qhuba streeft naar de perfecte match op zowel inhoud als gedrag, en doet daarin geen enkele concessie. De Qhuba professionals zijn in de meeste gevallen overgekwalificeerd, zeker in verhouding tot het gevraagde profiel. Dit stelt hen in staat niet alleen de opdracht uit te voeren, maar ook verbeteringen voor te stellen of aan te brengen en als sparring partner van de opdrachtgever op te treden.

Het identificeren van de juiste persoon is niet een match op steekwoorden maar een match op alle aspecten van de persoon. We moeten deze dus kennen, begrijpen en met hem of haar gewerkt hebben. Interne en externe referenties zijn een cruciaal onderdeel van het proces om te komen tot de perfecte match.

Qhuba interim resources worden in elke fase van hun opdracht begeleid door een Qhuba partner en voortdurend uitgedaagd om van de kennis en ervaring van collega’s in het Qhuba netwerk gebruik te maken.

Resultaat van interim management

Deze aanpak staat garant voor resultaat van de executie van de digitale transformatie. Dankzij de juiste invulling van posities in organisaties of projectteams, met professionals die volledig gekwalificeerd en gecommitteerd zijn en toegang hebben tot de kennis en begeleiding van andere Qhuba specialisten en partners.

Meer weten over onze aanpak? Neem contact met ons op.

Doe de Recruitment Check en ontdekt op welke manier Qhuba’s Interim Professionals de organisatie kunnen ondersteunen


Meer artikelen