Recruitment Check

Kan jouw recruitment wel wat hulp kan gebruiken, maar weet je niet hoe je dat aan kunt pakken? Zijn er recruiters in dienst die de hoeveelheid werk niet meer aankunnen? Of blijven er maar vacatures binnenstromen zonder dat je nieuwe collega’s kunt verwelkomen? De Qhuba Recruitment Check biedt je uitkomst.

Het kan ook zijn dat je niet weet waar de precieze uitdaging ligt voor je organisatie. Dat je behoefte hebt aan een persoon die de goede vragen stelt. Daarvoor heeft Qhuba haar Recruitment Check ontwikkeld. Door het beantwoorden van slechts een paar korte vragen kom je erachter waar de uitdaging voor de organisatie ligt en natuurlijk, hoe je dit op kunt lossen.

Ga direct aan de slag:

Qhuba heeft een divers aanbod aan recruitment oplossingen, zo hebben we TIP (Talent Instroom Programma) voor het opzetten of door ontwikkelen van je recruitment afdeling. Interim en search wanneer je een kant en klare (interim) vacature hebt, die je ingevuld wilt zien. Of bijvoorbeeld RaaS (Recruitment as a Service), waarbij Qhuba de sollicitatieprocedures van een aantal openstaande vacatures overneemt.

Auteur

Jessica van Beek Jessica.vanbeek@qhuba.com - 06-14749698 - LinkedIn

Whitepaper