Professional Scrum Master II

7 februari 2019

Professional Scrum Master II

De Professionele Scrum Master II is een tweedaagse gevorderde training voor gecertificeerde Scrum Masters. De focus ligt op het zo goed mogelijk ondersteunen van de Product Owner, het Development Team en de organisatie. Als Scrum Master moet je vaak verschillende rollen aannemen zoals bijvoorbeeld Coach, Mentor, Facilitator of Change Agent. Deze training ondersteunt je om deze rollen goed te kunnen vervullen.

Voor wie is deze training?

Deze training is geschikt voor Scrum Masters met een PSM I certificaat en minstens één jaar ervaring, die zich graag verder willen ontwikkelen als Scrum Master. Je bent op zoek naar meer handvatten en verdieping om de organisatie en jezelf verder te helpen. Met deze training ben je voorbereid op de meest pittige situaties en kunt verder groeien in jouw rol als coach. Heb jij je PSM I certificaat nog niet? Bekijk dan onze PSM I training.

De trainer

Jasper Alblas

De training worden gegeven door Jasper Alblas. Deze enthousiaste Agile en Scrum expert houdt ervan om mensen en teams samen te brengen en fantastische producten te creëren.

 

 

 

De kosten voor deze training bedragen €1350,- excl. BTW. Voor dit bedrag krijg je:
– Tweedaagse PSM II training
– Examen om het officieel geaccrediteerde PSM II certificaat te behalen
– Alle benodigde lesmaterialen
– Geheel verzorgde lunch op beide dagen

De locatie en data van deze Professional Scrum Master training worden op een later moment bekend gemaakt. Let op dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is voor deze training. Meld je zo snel mogelijk aan om zeker te zijn van je plaats. Om deel te nemen aan deze training moet je een ervaren Scrum Master zijn en minimaal het PSM I certificaat behaald hebben.

Heb je nog vragen over deze training? Neem dan contact op met Karen Diaz Molina.

Direct inschrijven voor deze training? Vul onderstaand formulier in en meld je aan.