Professional Scrum Master

7 februari 2019

Professional Scrum Master

Professionele Scrum MasterTM (PSM) is een tweedaagse training, waarin wordt ingegaan op de theorie en principes van Scrum. In de IT wereld zie je het gebruik van Scrum steeds verder toenemen, deze training zorgt ervoor dat je mee kunt met deze ontwikkeling. De kracht van Scrum, oppakken en toepassen, is de focus van deze training. Hiervoor wordt theorie en met praktijkopdrachten gecombineerd, zodat je na de training meteen in je eigen team aan de slag kunt.

Na afloop van de training heb je de mogelijkheid om een online examen af te leggen. Wanneer je dit succesvol voltooid behaal je je officiële Professional Scrum Master (PSM I) certificering.

Voor wie is deze training?

Deze training is geschikt voor IT professionals die al enige Scrum ervaring hebben maar nog niet gecertificeerd zijn. Heb jij je PSM I certificaat al en meer dan één jaar Scrum Master ervaring, kijk dan eens of onze PSM II training wat voor jou is.

De trainer

Jasper Alblas

De Scrum trainingen worden gegeven door Jasper Alblas. Deze enthousiaste Agile en Scrum expert houdt ervan om mensen en teams samen te brengen en fantastische producten te creëren.

 

 

 

De kosten voor deze training bedragen €1350,- excl. BTW. Voor dit bedrag krijg je:
– Tweedaagse PSM training
– Examen om het officieel geaccrediteerde PSM I certificaat te behalen
– Alle benodigde lesmaterialen
– Geheel verzorgde lunch op beide dagen

De locatie en data van deze Professional Scrum Master training worden op een later moment bekend gemaakt. Heb je nog vragen over deze training? Neem dan contact op met Karen Diaz Molina.

Direct inschrijven voor deze training? Vul onderstaand formulier in en meld je aan.